Acerola pastillid ilma suhkrulisandita, hulgimüük + pakendatud
Acerolakirsche (Malpighia glabra), tuntud ka kui "Kirsche der Antillen", pärineb Kesk-Ameerikast ja seda kasvatatakse tänapäeval peamiselt Brasiilias. 2 - 3 meetri kõrgune põõsas, mis vajab optimaalseks kasvamiseks vähemalt 26 °C aastast keskmist temperatuuri, suudab toota kuni 30 kg puuvilju aastas. Apelsini-kollased kuni tumepunased viljad on kirsisuurused, kergelt hapud maitselt ja meenutavad sidruneid.
Loodusliku C-vitamiini imeline mitmekesisus
Meie Acerolapulber sisaldab vähemalt 17 % C-vitamiini ja mitmeid teisi sekundaarseid taimeühendeid. Need flavonoidid on ühed tähtsamatest vahendajatest, mis tagavad, et C-vitamiin imendub kehas optimaalselt. Antioxidatiivne rakukaitse on üks peamisi omadusi looduslikul C-vitamiinil; see teeb Acerolast vananemisvastase toote. Acerolakirsid on C-vitamiini kõrgeimad allikad, keskmiselt sisaldavad 100 g küpseid Acerola vilju 17 000 mg C-vitamiini, ideaalne inimestele, kellel on tsitrusviljade allergia.
Puuviljapulber 17 % C-vitamiiniga: 100 g + 500 g
Öko-puuviljapulber 30 % puhtast C-vitamiinist, külmkuivatatud: 100 g
Öko-puuviljapulber 17 % puhtast C-vitamiinist, pihustikuivatatud: 100 g + 500 g
Pastillid ksülitooli ja riisiga, ilma suhkruta, à 600 mg: 70 g
Öko-pastillid 60 mg C-vitamiiniga: 70 g